Vi tilbyr et komplett rekkverk du kan være stolt av!

Smartrekkverk møter alle de strenge sikkerhetskravene til både EU og norske myndigheter.

Enkel montering og rask levering – vi har varer på lager og tilbyr fri frakt i hele Norge!

Solid

Våre løsninger har få komponenter, få steg og samtidig bevarer vi kvalitet i alle ledd.

Trygt

Våre rekkverk er sertifiserte og godkjente etter strenge retningslinjer.

Tidløst

Enkle og stilrene linjer forent med tysk kvalitet, gjør rekkverket ditt til en tidløs og god investering.

Q-railing Easy Glass Smart

1

Toppen monteres enkelt på en gummilist som presses ned på glasset. Lengdene kapper du selv. Ferdige hjørner og endelokk følger med.

2

Norskproduserte sikkerhets herdede glass. Vi følger NS3510 krav til personsikerhetsruter, på alle våre glass. Vår konfigurator regner ut nøyaktig hvilke bredder du trenger.

3

Fortell oss om du skal montere i treverk eller mur/betong, så får du de skruene du trenger, med plugger og bitsforlenger.

4

Bunnskinner: Enten du skal montere i betong eller treverk, på side eller topp, leverer vi den riktige skinnen for deg. Skinnene kommer i standard lengder og du får arbeidstegninger med anvisninger for kapp. Ferdige hjørner og endelokk følger med. Det er ingen behov for gjerding av hjørner så lenge de er 90°

5

Q-disk: Det er strenge regler for hvordan glasset skal festes, og hvor mye avvik man kan tillate. Med den patenterte løsningen Q-disk er det enkelt å stramme glasset loddrett og sikkert.

6

Nødvendig verktøy: Q-disken strammes med et enkelt verktøy med minimal bruk av kraft. Det følger også med blad for kapping av aluminium, vater til skinnen og skrubits.

Med en rekke innovative funksjoner kan du montere ditt rekkverk på en rask, lettvint og kontrollert måte. Dette er det enkleste og raskeste rekkverket å jobbe med på markedet. Med bakgrunn i systemets gode design og enkle montering, kan du med lite eller ingen erfaring begi deg ut på jobben selv. 

Med Easy Glass Smart kan du velge mellom en rekke ulike løsninger av våre baseprofiler. Dette gjør at vi kan dekke de fleste behov når det kommer til muligheter for innfesting. Når baseprofilen er montert, setter du enkelt glassene i skinnen, og du er ferdig!

Sikring av glass med Q-disc System

Dette systemet er helt unikt i markedet. Med bruk av  Q-disc Systemet er du sikret en enkel og rask montering av glassene til ditt rekkverk. En kombinasjon av spesialinnlegg og plater som er satt inn i baseprofilen, holder hvert enkelt glasspanel seg trygt på plass, og gjør det enkelt for deg og montere det.

Førstevalget for rekkverk

Sofistikert design, uslåelig kvalitet, rask montering og maksimal sikkerhet – Q-railing leverer tysk kvalitet i hver detalj. Ta deg tid til å oppdage det brede utvalget vårt av sertifiserte glassrekkverk, rekkverk, håndløpere, glassadaptere og glassklemmer, samt mange andre innovative løsninger for rekkverk av topp kvalitet.Q-railings systemer er anerkjent for fleksibiliteten sin. Det modulære designet lar deg sette sammen og matche komponenter som du selv ønsker, noe som gir helt unike rekkverk. Det er slik vi bidrar til å realisere visjonen din.

Vi står klare til å snakke med

Bilde av Bjørn, dalig leder

Bjørn Myhre Nilsen

Dette sier kundene om oss

RunarSnekker
Les mer
For meg som håndverker er det svært viktig at jeg leverer rekkverk som er sikre og i henhold til de krav som gjelder i Norge. Rekkverkene er enkle å montere og delene passer alltid sammen. Skulle jeg stå fast i prosjektet får jeg alltid rask hjelp av løsningsorienterte mennesker hos Smartrekkverk og Q-Railing. Easy Smart systemet er det raskeste systemet jeg monterer. Det sparer tid for meg og penger for kunden. Det er også det systemet jeg anbefaler til de som ønsker å montere det selv. Bare underlaget er rett, setter du fort rekord i montering!
Linn HelenSykepleier
Les mer
Vi har to små barn, så for oss har jakten på rekkverk først og fremst handlet om sikkerhet. Vi kom raskt i kontakt med Smart Rekkverk. Vi er kjempe fornøyde med servicen og følte oss trygge og ivaretatte hele veien. Jeg elsker designet på vårt nye rekkverk!. Vi føler vi har fått et produkt som virkelig svarer til våre forventninger, og har gitt boligen vårt et løft slik vi håpet på!
Previous
Next

12 meter glassrekkverk på 2 timer!

Er du bedriftskunde?

Vi leverer kvalitetsrekkverk fra tyske Q-railing, en av verdens mest dynamiske og raskt voksende leverandører av rekkverksystemer. Enten prosjektet er et boligprosjekt, en flyplass eller idrettsstadion, gjør Q-railings systemer det enkelt å installere et imponerende og sikkert rekkverk.

Sertifikater og kvalitetsmerking

Smart Rekkverk

Gråterudveien 1
3036 Drammen
Telefon: +47 469 333 61
bjorn@smartrekkverk.no